Személyes beiratkozás. On-line beiratkozás elérhetősége és menete

 Kedves Szülők!

A 2023/2024. tanévre történő általános iskolai beiratkozás időpontja 2023. április 20-21. napon 8.00 - 18.00. között lesz. A beiratkozás napján várunk minden tanköteles korba lépő gyermeket és szüleit a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatok eredeti példányának bemutatása és a beiratkozás céljából. Kérjük, amennyiben módjukban áll, leendő első osztályos gyermeküket hozzák magukkal.

A beiratkozáshoz szükséges adatok - ahogy az a szülői értekezleten is elhangzott -, előzetesen, a Kréta rendszeren keresztül beküldhetők az intézmény számára, gyorsítva ezzel a beiratkozás folyamatát, ügyintézését. Az ehhez szükséges "Beiratkozási kérelmet", előzetes elektronikus jelentkezést ("BÁI" - értsd: Beiratkozás általános Iskolába) 2023.04.05. 0:00 és 04.21. 12:00 óra közötti időtartamban tudnak a KRÉTA - e-Ügyintézés felületén elektronikusan beküldeni az intézménybe.

A tudnivalókról készült tájékoztató:

BÁI_Szülői_tájékoztató_2023_Kréta_online_beiratkozáshoz.pdf

 Fontos tehát, hogy a szülőnek a beiratkozás napján (online beiratkozás esetén is) személyesen meg kell jelennie az intézményben és a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatni. A beiratkozás helyszíne iskolánkban az igazgatói iroda - Pilismaróti Bozóky Mihály Általános Iskola, Pilismarót, Rákóczi út 14.

A személyes beiratkozáskor szükséges dokumentumok:

- a szülő személyes iratai

- a gyermek személyi igazolványa ennek hiányában születési anyakönyvi kivonata

- a gyermek lakcím- és TAJ-kártyája

 Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket a beiratkozás alkalmával!

 

kép forrása: pixabay.com

Személyes és on-line beiratkozás

Webdesign